Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

ATV HISUN 450-8

SKU 19189
273.675 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Тип на Мотор 4-Тактен
Зафатнина на мотор: 393 cc
Вбризгување на гориво: EFI
Ладење: Водено
ПРЕНОС
Пренос: Автоматски CVT F/N/R
Систем на пренос: 2WD / 4WD
Блокирање на диференцијал: Преден

ШАСИЈА / АМОРТИЗАЦИЈА / КОЧНИЦИ
Предна амортизација: Двојна A-Arm
Задна амортизација: Замав Arm
Амортизери: Хидраулични прилагодливи
Предни / Задни кочници: Хидрауличен диск
Паркинг кочница: Механичка
Предни Тркала: 25 x 8-12
Задни Тркала: 25 x 10-12
Тркала: Алуминиум
ДИМЕНЗИИ
Димензии (L x W x H): 210 cm x 117 cm x 107 cm
Осовина тркала: 130 cm
Капацитет на решетката: N/A
Патници: 2
Тежина на празно возило: 350 kg
Ткупна тежина на возило: 565 kg
Капацитет на влечење: 550 kg
Растојание од земја: 24,2 cm

Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови