Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO 450 L

SKU 14838
313.650 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел: CF MOTO 450 L
Тип на мотор: Single-cylinder, 4-valve,SOHC,EFI, Liquid cooled
Мокност: 30.16 hp
Кубикажа: 400cc
Димензии на цилиндар: 91mm x 61.5mm(3.6x2.4in)
Соодност компресија: 10.3:1
Макс. Вртежен момент: 33N.m/6000 rpm(offroad)
Максимална брзина: 95 (km/h)
Систем за гориво: EFI
Ладење: Водено
Должина x Ширина x Висина: 2,300mm × 1,100mm × 1,350mm (91x43x53in)
Палење: ECU
Пренос: CVT
Мегуоскино растојание: 1,460mm (57in)
Висина од земјата: 240 mm (9.4in)
Предни / Задни кочници: 2 hydraulic disc brakes at the front / 2 hydraulic disc brakes at the rear
Предни / Задни Гуми: 24×8.00-12;AT25×8.00-12 / 24×10.00-12;AT25×10.00-12
Предни / Задни Тркала: 12×6.0AT Aluminum Alloy-Radial / 12×7.5AT Aluminum Alloy-Radial
Капацитет на гориво: 15L (4 gal)
Амортизација: Double arm,independent suspension
Апсорбер: Spiral Spring oil shock absorber
Погон: Прилагодлив 2WD/4WD
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови