Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO 450 S

SKU 14837
289.050 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел: CF MOTO 450 S
Тип на мотор: Еден-цилиндар, 4-вентили,SOHC,EFI,Водено ладење
Моќност: 25.46 hp
Зафатнина: 400cc
Димензии на цилиндар: 91mm x 61.5mm(3.6x2.4in)
Сооднос компресија: 10.3:1
Макс. Вртежен момент: 27.8N.m/6300 rpm
Максимална брзина: 90 (km/h)
Систем за гориво: EFI
Ладење: Водено
Должина x Ширина x Висина: 2,105mm × 1,100mm × 1,150mm
Палење: ECU
Пренос: CVT
Мегуоскино растојание: 1,260mm
Висина од земјата: 250 mm
Предни / Задни кочници: 2 hydraulic disc brakes at the front / 2 hydraulic disc brakes at the rear
Предни / Задни гуми: AT24×8.00-12;AT25×8.00-12 / AT24×10.00-12;AT25×10.00-12
Предни / Задни тркала: 12×6.0AT Aluminum Alloy-Plate / 12×7.5AT Aluminum Alloy-Plate
Капацитет за гориво: 15L ± 1L
Амортизација: Double A-ARM
Апсорбер: Oil shock absorber
Погон: Прилагодлив 2WD/4WD
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови