Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO 625 – B

SKU 10966
399.750 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел: ATV CFMOTO 625B
Тип на мотор: 594cc - 4- Тактен
Моќност: 39 hp
Димензии на цилиндар: 96mm x 82mm
Сооднос компресија: 10:1
Макс. Вртежен момент: 40N.m/5500rpm
Макцимална мокност: 25kw/6300rpm
Вбризгување на гориво: EFI
Палење: ECU
Пренос: CVT
Погон: Прилагодлив 2WD/4WD
Мегуоскино растојание: Single Seat: l290mm / 2 up: 1490mm
Должина x Ширина x Висина: Single Seat: 2100 x 1180 x 1230mm / 2 up: 2300 x 1180 x 1230mm
Висина на седиштето: 900 mm
Висина од земјата: 275 mm
Капацитет на гориво: 19 L
Тежина на празно возило: Single Seat: 349kg / 2up: 362kg
Капацитет на оптоварување: 150 kg
Кочници: Хидраулично
Предни / Задни гуми: 185/88-12 40J 40 / 270/60-12 47J 40
Амортизација: Dual A-arm
Апсорбер: Spring Preloaded, Oil Damping
Предни тркала: Spoke Plate 12×6.0AT/Light Alloy 12×6.0AT
Задни тркала: Spoke Plate 12×7.5AT/Light Alloy 12×7.5AT
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови