Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO C-Force 800 ATR-2

SKU 13313
584.250 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Одлична конфигурација на моќност, комфор и конкурентна цена.

Дизајнерските решенија кај овој модел се одлични, а производителот посветил посебно внимание на деталите,прекрасано изработени споилери, елегантна линија, беспрекорен квалитет и умешноста во изработката. Додатната опема која обезбедува комфорност и пренамена на возилото во зависност дали сопственикот сака да ужива во возењето сам или адреналинскиот танц да го дели со сопатник.

Модел: ATV CFORCE 800 ATR-2
Тип на Мотор: 800cc - 4- тактен
Моќност: 65 hp
Димензии на цилиндар: 91.0mm x 61.5mm(3.6inx2.4in)
Сооднос на компресија: 10.3:1
Систем за снадбување со гориво: EFI
Макс. Вртежен момент: 72N.m/6000 rpm
Палење: ECU
Пренос: CVT
Висина на седиштето: 880 mm
Висина од земјата: 270 mm
Тежина на празно возило: 392 kg
Должина x Ширина x Висина: 2,310mm x 1,180mm x 1,340mm
Мегуоскино растојание: 1,480 mm
Капацитет на гориво: 23 L
Ладење: Водено
Апсорбер: Spring Preloaded, Oil Damping
Амортизација: Dual A-arm
Притисок во предна гума: AT 26×9-14 48J 45kpa
Притисок во задна гума
26×9-14 55J 45kpa
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови