Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO X – 550

SKU 14411
418.200 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел: ATV CFMOTO X-550
Тип на мотор: 495cc - 4-Тактен , Еден цилиндар, 4 - вентили, SOHC

Моќност: 38 hp
Димензии на цилиндар: 91 mm x 76.2 mm
Сооднос на компресија: 10.3:1
Систем за гориво: E.F.I. (Bosch)
Макс. Вртежен момент: 46N·m/5800 RPM
Палење: Електрично
Ладење: Водено
Seat Height: 800 mm
Висина од земјата: 270mm
Должина x Ширина x Висина: 2,350mm x 1,160mm x 1,400 mm
Мегуоскино растојание: 1,480mm
Капацитет на гориво: 18.5 L

Погон Прилагодлив 2WD/4WD
Пренос: CVTech
Предни / Задни кочници: Hydraulic discs braking
Предни Амортизери: Независна амортизација
Задни Аморизери: Независна амортизација
Предни Тркала: 12" Black Alloy Wheels
Задни Тркала: 12" Black Alloy Wheels
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови