Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO Z-FORCE 625 EX

SKU 12672
461.250 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел: UTV ZFORCE 625-EX
Тип на Мотор: 625cc, Single cylinder, 4-valve, EFI
Димензии на цилиндар: 96mm x 82mm
Сооднос на компресија: 10:1
Максимална моќност: 25 kw
Систем за гориво: EFI
Палење: ECU
Пренос: CVT
Висина на седиштето: 350 mm
Мегуоскино растојание: 1,960 mm
Должина x Ширина x Висина: 2,630mm x 1,590mm x 1,860mm
Висина од земјата: 300 mm
Капацитет на гориво: 27 L
Капацитет на оптоварување: 100 kg
Кочници: Hydraulic
Предни / Задни гуми: 185/88-12 40J 40 / 270/60-12 47J 40
Амортизација: Dual A-arm
Амортизер: Spring Preloaded, Oil Damping
Предни / Задни гуми притисок: 25×8-12 77J/AT 26×9-14 48J / 25×10-12 85J/AT 26×11-14 54J
Предни / Задни тркала: 12×6.0AT/14×7.0AT Aluminum Alloy / 12×7.5AT/14×8.0AT Aluminum Alloy
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови