Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO Z-FORCE 800 EX

SKU 12671
676.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел: UTV ZFORCE 800 EX
Тип на мотор: 800cc, V-twin, 8-вентили, SOHC, EFI
Димензии а цилиндар: 91mm x 61.5mm
Сооднос компресија: 10.3:1
Макс. Мокност: 46 kw
Систем за гориво: EFI
Палење: ECU
Ладење: Водено
Пренос: CVT
Висина на седиштето 395 mm
Мегуоскино растојание: 2,040 mm
Должина x Ширина x Висина: 2,870mm x 1,310mm x 1,710mm
Висина од земјата: 287 mm
Капацитет на гориво: 27 L
Дијаметар на предните сопирачки: 170 mm
Дијаметар на вртење: 9,500 mm
Предни / Задни Гуми: 185/88-12 40J 40 / 270/60-12 47J 40
Кочници: Хидраулични
Амортизација: Dual A-arm
Апсорбер: Oil/Gas shock absorber
Предни / Задни Гуми Притисок: 26×9-14 AT Aluminum Alioy/Steel / 26×11-14 AT Aluminum Alioy/Steel
Предни / Задни Тркала и Гуми : 26x9-12 65k 52J 70kpa / 25x11-12 72k 66J 100kpa
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови