Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

JONWAY ATV 50 - 4

SKU 14189
67.650 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел: ATV JONWAY YY50-4
Мотор: 50cc - 4T
Моќност: 2.4 hp
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен
Предна гума: 19/7-8
Задна гума: 18/9.5-8
Предна кочница: Disk
Задна кочница: Disk
Пренос: Ланец
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови