Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

ATV HISUN 1000

SKU ATV HISUN 1000
552.885 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Мотор

Тип на мотор: 4-Тактен V-Двоен Цилиндар OHC
Зафатнина на мотор: 976 цц
Вбризгување на гориво: EFI
Ладење: Водно
ПРЕНОС
Пренос: Автоматски CVT L/H/N/R
Систем на пренос: 2WD / 4WD
Блокирање на диференцијал : Преден

ШАСИЈА / АМОРТИЗАЦИЈА / КОЧНИЦИ


Предна амортизација: Двојна A-Arm
Задна амортизација: Двојна A-Arm
Амортизери : Хидраулични W / потпомогнатни со азот
Предни / Задни кочници: Хидрауличен диск
Паркинг кочница: Механичка
Front Tires: 27 x 9-14
Rear Tires: 27 x 11-14
Тркала: Алуминиум
ДИМЕНЗИИ
Димензии (L x W x H): 249 cm x 122 cm x 138.5 cm
Основна на тркала: 148.5 cm
Капацитет на решетката: Напред 44 LBS / Назад 77 LBS
Патници: 2
Капацитет на резервар: 19.6 L
Тежина на празно возило: 485 kg
Вкупна тежина на возило: 700 kg
Капацитет на влечење: 545 kg
Растојание од земја: 28 cm


Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови