Тел: +389 32 381 901

E-Mail:info@atv.mk

 

Контакт детали

ХАМАЧИ  ДООЕЛ ШТИП

АДРЕСА

Бул. Гоце Делчев ББ 2000 Штип Македонија

Е-МАИЛ

info@atv.mk

ТЕЛЕФОН

+389  32 381 901

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок: 08.00 до 12.00
Сабота: 09.00 до 15.00
Недела: неработен

Leave a comments