Тел: +389 32 381 901

E-Mail:info@atv.mk

 

За нас

Добредојдовте во ХАМАЧИ ДООЕЛ ШТИП

ХАМАЧИ  ДООЕЛ ШТИП

ХАМАЧИ  ДООЕЛ ШТИП е оформена во 1987 година . Со исклучителна посветеност во работата и врвниот квалитет на нашите производи . ХАМАЧИ  ДООЕЛ ШТИПе генерален дистрибутер за HISUN , ARTIC CAT, SUZUKI , CF-MOTO, JONWAY  кои со својот квалитет и технолошки предности доминираат на пазарот во Република Македонија.

Нашато основна цел е преку постојан контакт со нашите клиенти, да се усовршуваме и надградуваме во нашата работа и секогаш да бидеме спремни да одговориме на Вашите потреби со врвна услуга и квалитет.

Секогаш посветени на Вас.
Ви благодариме на соработката и разбирањето.

Со почит, тимот на  ХАМАЧИ

Нашиот тим

Наши брендови