Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

ATV YY-110

SKU 00000
43.050 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел: ATV JONWAY YY110 - 10
Мотор: Еден цилиндар, 4 - Тактен
Моќност: 7.8 hp
Ладење: Воздушно
Палење: CDI
Должина x Ширина x Висина: 1,220 mm x 740 mm x 800 mm
Мегуоскино растојание: 798 mm
Предна гума: 16x8-7
Задна гума: 16x8-7
Предна кочница: Диск
Задна кочница: Brake pad
Висина од земјата: 70 mm
Пренос: Автоматски
Предна амортизација: Двојна A-arm
Задна амортизација: Единечна A-arm
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови