Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

Arctic Cat WILDCAT X

SKU **
1.217.700 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел: Arctic Cat Wildcat X 1000
Мотор: 951cc
Тип на мотор: V-Twin, SOHC, 4-тактен, 4-вентили
Систем на гориго: EFI
Систем на ладење: Водено
Пренос: Electric 2/4 WD w/4WD Lock
Апсорбери: FOX Podium
Амортизери предни: 17" / 43.2cm
Амортизери задни: 18" / 45.7cm
Висина од земјата: 13" / 33cm
Вкупна должина: 120"
Вкупна ширина: 64"
Тежина за празно возило: 592 kg
Предни амортизери: Double A-Arm
Задни амортизери : Link Trailing Arm
Предни / Задни кочници: 4 Wheel Hidraulic Disc
Паркинг кочници: Паркинг во Пренос
Предна гума: 26x9R-14
Задна гума: 26x11R-14
Тркала: Алуминиум
Капацитет на резервар: 8.8 gal / 33 L
Капацитет на носивост: 740 lbs / 336 kg
Осветлување напред: Бела LED, висока / ниска
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови