Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO 520 – L

SKU 16141
329.025 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел: ATV CFORCE 520L
Тип на мотор495cc - 4- Тактен
Моќност: 19.3 hp

Димензии на цилиндар: 91.0mm X 76.2mm(3.6x3in)
Сооднос на компресија: 10.3:1
Систем за гориво: ЕФИ
Макс. Вртежен момент: 24N.m/5000 rpm
Палење: ECU
Пренос: CVT
Висина на седиштето: 530mm
Висина од земјата: 240mm
Тежина на празно возило: 361 kg
Должина x Ширина x Висина: 2,300mm x 1,100mm x 1,350mm
Мегуоскино растојание: 1,460mm
Капацитет на гориво: 15 L
Ладење: Водено
Апсорбер: Spiral Spring Oil shock absorber
Амортизација: Double Arm,independent Suspension
Погон : Прилагодлив 2WD/4WD
Предно тркало: 12×6.0AT Aluminum Alloy/Radial
Задно тркало: 12×7.5AT Aluminum Alloy//Radial
Предна гума: 24×8.00-12; AT 25×8.00-12
Задна гума: 24×10.00-12; AT 25×10.00-12
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови