Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO 800-2

SKU 13313*
547.350 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел: ATV CFORCE 800-2
Тип на Мотор: 800cc - 4Stroke
Моќност: 65 hp
Димензии на цилиндар: 91.0mm x 61.5mm(3.6inx2.4in)
Сооднос на компресија: 10.3:1
Тип на гориво: EFI
Макс. Вртежен момент: 72N.m/6000 rpm
Палење: ECU
Пренос: CVT
Висина на седиштето: 880 mm
Висина од земјата: 270 mm
Тежина на празно возило: 392 kg
Должина x Ширина x Висина: 2,310mm x 1,180mm x 1,340mm
Мегуоскино растојание: 1,480 mm
Капацитет на гориво: 23 L
Ладење: Водено
Апсорбер: Spring Preloaded, Oil Damping
Амортизација: Dual A-arm
Предна гума притисок: AT 26×9-14 48J 45kpa
Задна гума притисок: 26×9-14 55J 45kpa
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови