Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

CF MOTO CFORCE 550 EPS

SKU 14411**
418.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел: CF MOTO CForce 550 EPS
Тип на мотор: 1 цилиндар, 495cc - 4 тактен, SOHC
Моќност: 35.92 hp
Управување: EPS
Димензии на цилиндар: 91 mm x 76.2 mm
Тежина на празно возило: 375 kg
Погон: Рачен 4-wheel drive, selectable differential lock
Макс. Вртежен момент: 41 Nm @ 5.000 rpm
Палење: Електрично
Ладење : водено
Должина x Ширина x Висина: 2,350mm x 1,160mm x 1,400mm
Мегу оскино растојание: 1,480mm
Капацитет на гориво: 18 L
Погон : Прилагодлив 2WD/4WD
Пренос: CVT with retraction and reduction
Предни/ Задни кочници: 2 hydraulic disc brakes at the front / 2 hydraulic disc brakes at the rear
Предна гума: AT 25x8-12
Задна гума: AT 25x10-12 Standard
Опрема: Gas pressure dumper,winch,handprotectors,aluminum rims,trailer coupling,backrest,luggage carrier front and rear
Додатна опрема: Cable winch with remote control
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови