Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

HISUN

Со години, HISUN Моторс Корпорацијата обезбедува квалитетни и револуционерни теренски возила за некои од најголемите имиња во индустријата. Ова им овозможи на HISUN Motors Corporation тивко да прерасне во еден од најголемите снабдувачи на моќни возила на глобално ниво од година во година.

Откако ги отвори вратите на новиот штаб на САД од 300.000 квадратни метри во McKinney, Tx, HISUN Motors Corp., САД стана главен производител со моќни снабдувачи преку квалитетни производи и супериорна поддршка.

Во HISUN Motors Corp., САД, ние сме посветени на обезбедување на целосна линија на уникатни и разноврсни UTV и ATV, со заеднички фокус на надминување на очекувањата на индустријата. Нашата мисија е да ги поттикнуваме ентузијастите низ целиот свет со иновативни производи кои ја поттикнуваат индустријата. Ние правиме повеќе од само овластување со возила, правиме патни искуства кои ќе траат доживотно.


ЕСЕНСКА OFF-ROAD АКЦИЈА!!!

СО СЕКОЈ МОДЕЛ НА HISUN НАД 600cc СЛЕДУВА ГРАТИС

КУФЕР МОДЕЛ 8050

Филтрирај по

Брендови