Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

JONWAY ATV 250 - 8

SKU 14741
127.305 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: ATV JONWAY SK 250 ATV-8
Мотор: 250cc,172MM-D,еден цилиндар, 4 тактен
Моќност: 13.67 hp
Ладење: Водено
Палење: CDI
Стартер: Електричен
Димензии на цилиндар: 72 mm x 60 mm
Должина x Ширина x Висина: 1,980 x 1,080 x 1,270mm
Мегуоскино растојание: 1,480 mm
Пренос: Рачен 4 брзини + рикверц
Батерија: 12V/9Ah
Предна гума: 23x7.0-10
Задна гума: 22x10-10
Предни кочници: Диск
Задни кочници: Диск
Предни амортизери: Double a-arm
Задни амортизери: Single a-arm
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови