Тел: +389 32 381 901

E-Mail:[email protected]

 

SUZUKI KING QUAD 750 EPS (12" STEEL WHEELS)

SKU SUZUKI KING QUAD 750 EPS
645.135 мкд
Во Продавница
1
Детали за производотМотор
Димензии на цилиндар 104.0 mm x 85.0 mm
Сооднос на компресија 9.9 : 1
Тип на мотор 722cc , 4-тактен, водено-ладење, DOHC
Систем за гориво Инјекција на гориво
Палење Електронско палење (CDI)
Подмачкување Wet Sump
Стартер Електричен стартер
Шасија
4WD 4WD
Предни кочници Диск сопирачки, двојни
Задни кочници Запечатен мулти-диск
Боја Црвена
Тежина на празно возило 329 kg
Final Drive Shaft drive
Капацитет на резервоарот за гориво 17.5 L
Висина од земја 260 mm
Должина 2150 mm
Ширина 1215 mm
Висина на седиштето 920 mm
Предена амортизација Независна ( double wishbone, coil spring, oil damped, gas charged )
Задна амортизација Независна ( double wishbone, coil spring, oil damped, gas charged )
Предни гуми AT25 x 8-12, тубулес
Задни гуми AT25 x 10-12, тубулес
Пренос CVT (V-belt), со висок / низок опсег и обратно
Меѓуоскино растојание 1285 mm
Зачувајте го овој производ за подоцна

Брендови